076-0474463
ConfidentDog

Hej, vad glad jag är att du hittade till mig!

Jag heter Lotta och är diplomerad hundinstruktör samt även diplomerad friskvårds och hundgymsinstruktör, jag är dessutom snart även färdigutbildad hundpsykolog. Jag tycker att det är viktig att utvecklas därför fortbildar jag mig konstant för att bredda min kunskap och kompetens. De utbildningar som jag har gått är alla baserade på forskning och har etiskt hundtänk.

Jag brinner för att hundar ska bli förstådda, få ha en harmonisk vardag och bli sedd för den dem är. Jag tycker att det är viktigt att vi ser hunden ur ett holistiskt perspektiv. Det krävs en balans mellan det själsliga och det fysiska planet för att hunden ska må bra fullt ut – så även för oss.

Hos mig ligger fokus på att stärka relationen mellan hund och ägare. Att få en harmonisk vardag där ni båda mår bra. Jag lägger också stor vikt på att hunden ska få en bra självkänsla och ett gott självförtroende. Den ska få förutsättningar att stå stadigt med alla fyra tassar, då blir livet enklare och roligare för både hund och ägare. Jag vill att du som hundägare ska känna dig trygg och må bra i ditt hundägarskap. Om du väljer att jobba med mig så är jag med på hela er resa. Du behöver inte känna dig ensam!

Ledord för mig: respekt, kunskap, glädje, harmoni och empati. Jag brinner extra mycket för att hjälpa hundar och deras ägare som har det lite svårt!

I mitt eget hundägarskap så vill jag lära känna min hund på djupet och jag vill vara en trygg och förstående förälder / livskamrat som står upp och tar ansvar när det behövs och beskyddar när det behövs. Jag är genuint intresserad av vad min hund gillar, det är inte alltid det blir som man har tänkt men då får man hitta nya vägar och i slutändan så blir det bättre än väntat.

Det som har hjälp mig och Åke på vår gemensamma resa; lek, glädje, nyfikenhet, homeopati, healing, massage, kost och näring – när man får rätt mat och näring så faller så mycket annat på plats! Att få känna att man är behövd och viktig spelar en viktig roll.

DET HAR ALLTID FUNNITS HUNDAR I MITT LIV SÅ JAG VET INTE HUR MAN LEVER ETT FULLT LIV UTAN HUNDAR!

När jag växte upp så var det jakthundar – stövare, tax och drever, hundar var en del av familjen. När jag var 27 år fick jag min första bullterrier han hette Jörgen och var hunden med stort H. Nu lever jag med Åke en helt underbar miniatyr bullterrier som förgyller mitt liv!

Både Jörgen och Åke har lärt mig massor och tack vare Åke så valde jag att säga upp mig från mitt jobb, sälja min lägenhet och flytta till landet och börja plugga hund. Varför inte jobba med det som jag tycker är det roligaste jag vet.

Det viktigaste för mig är att jag har en bra relation till min hund, att vi har ett harmoniskt liv med glädje och lycka, att vi hittar ett gemensamt intresse som båda tycker är roligt!

Lotta Andersson

UTBILDNINGAR

  • Hundpsykolog – Hundsteg
  • Hundinstruktör med fördjupad kunskap – Absolute Dogs
  • Friskvårdsinstruktör – Hundsteg
  • Balansbollsinstruktör – Hundsteg
  • Hundgymsinstruktör – Hundsteg
ConfidentDog
Lotta Andersson
Norra Viken 509
655 98 Molkom
SMS: 076-047 44 63
Momsreg: SE720331710701
Senaste nytt
Genom anmälan till nyhetsbrevet godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan närsomhelst avsluta prenumerationen genom att klicka på länken i mailet.
Nyhetsbrev »
Köpvillkor
Eftersom du får tillgång till kurs vid köp gäller inte 14 dagar ångerrätt vid onlinekurser eller kurs med onlinedel.
Övriga regler & villkor »
© ConfidentDog 2023