076-0474463
ConfidentDog

GROW

UTFORSKA & VÄX TILLSAMMANS, EN KURS FÖR DIG SOM VILL GÖRA ANNORLUNDA!
Du tar dig an kursen i lugn och ro hemma oavsett vart du bor och på tidpunkter som passar dig! Det ingår också två zoomsamtal som vi tar när det passar dig.

KURSEN PASSAR DIG SOM

  • Vill hitta på något roligt
  • Vill ha en enkel plan att följa
  • Vill stärka relationen till din hund
  • Vill lära känna nya sidor hos din hund
  • Söker vardagsinspiration

Det är en distanskurs på fyra veckor, som bygger på att du får tydliga instruktioner av mig att använda hemma under en sju dagars period innan nästa del av kursen träder in och ni går vidare i er utveckling. Varje del har ett tema där vi kombinerar praktiska uppgifter med teoretiska och binder ihop det hela med stenciler med tillhörande tips och råd.

Det är en lättsam, lekfull och inspirerande kurs där du får pröva på en rad olika saker med din hund samtidigt som det följer en röd tråd med fokus på att ni ska lära känna varandra bättre och ömsesidigt bygga upp en stark tillit och förtroende.

Kursen är baserad på självstudier, en gång i veckan kommer ett mejl med nya uppgifter, tips och råd och för dig som vill finns en Facebook grupp att gå med i som stöd. Där kan du dela din träning, dina upplevelser och reflektioner med andra som går och har gått kursen. Jag finns också med i gruppen och svarar på frågor och hjälper dig framåt.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ EN HÄRLIG KURS!

Var?

Distanskurs - online

Kostar?

1500 kronor

Startar:

När det passar dig
ConfidentDog
Lotta Andersson
Norra Viken 509
655 98 Molkom
SMS: 076-047 44 63
Momsreg: SE720331710701
Senaste nytt
Genom anmälan till nyhetsbrevet godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan närsomhelst avsluta prenumerationen genom att klicka på länken i mailet.
Nyhetsbrev »
Köpvillkor
Eftersom du får tillgång till kurs vid köp gäller inte 14 dagar ångerrätt vid onlinekurser eller kurs med onlinedel.
Övriga regler & villkor »
© ConfidentDog 2023