076-0474463
ConfidentDog

Valpkurs

DEN ANNORLUNDA VALPKURSEN MED EXTRA ALLT!
VILL DU VARA UTOMHUS OCH GÖRA ROLIGA SAKER TILLSAMMANS MED DIN VALP OCH TRÄNA I LITEN GRUPP? DÅ ÄR DET HÄR KURSEN FÖR DIG OCH DIN VALP!

Det kommer att bli skattjakt och äventyr i skogen, olika spår att prova på. Valparna kommer att leka i Åkes lekpark där dom både har roligt och lär känna sin kropp. Förutom det så kommer ni få lära er olika lekar som hjälper er i vardagen, plus massa annat skoj och nyttigt!

Här kommer du att få en bra start tillsammans med din valp. Målet med kursen är att du och din valp har roligt och stärker er relation, att ge valpen en bra självkänsla och ett gott självförtroende och att redan från start tänka i ett helhetsperspektiv – att må bra inifrån och ut! Det är nu du lägger grunden för ert framtida liv, ger valpen rätt förutsättningar för att slippa framtida problem. Jag jobbar endast med positiv inlärning och på valpens villkor.

Kursen kommer att hållas strax utanför Molkom så ni behöver ha tillgång till bil.

Innan kursen startar så har vi ett enskilt zoomsamtal där du kan ställa frågor och berätta vad just du och din valp behöver extra stöttning i. Dessutom ingår onlinekursen ”Från valp till unghund” där du får tillgång till värdefullt material och kunskap i fem moduler, den har du i 6 månader.

För att underlätta kommunikationen och ge dig en smidig upplevelse, kommer vi att hålla kontakten via en användarvänlig app.

Två kursstarter i februari:
Alternativ ett: 3, 17 februari, 2 och 16 mars. Tid:11-12:30
Alternativ två: 20 februari, 5, 19 mars och 2 april. Tid:11-12:30

Vill du hellre träna enskilt på tider som passar er så ordnar vi det!

Var?

Kostar?

1850 kr

Startar:

3 Februari eller 20 Februari

ConfidentDog
Lotta Andersson
Norra Viken 509
655 98 Molkom
SMS: 076-047 44 63
Momsreg: SE720331710701
Senaste nytt
Genom anmälan till nyhetsbrevet godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan närsomhelst avsluta prenumerationen genom att klicka på länken i mailet.
Nyhetsbrev »
Köpvillkor
Eftersom du får tillgång till kurs vid köp gäller inte 14 dagar ångerrätt vid onlinekurser eller kurs med onlinedel.
Övriga regler & villkor »
© ConfidentDog 2023